Uppehållet slut!

Jag har tagit mig en välbehövd paus ifrån bloggandet i några dagar här. Vintern gör mig trött som satan, och det har varit mycket att tänka på ett tag här. Huset är i alla fall sålt så nu är jag inte längre husägare. Det känns bra att ha avslutat det kapitlet i mitt liv, men ändå tomt på något sätt. En dag som kommer jag nog ha ett hus igen, men då kommer jag veta mer vad jag ger mig in på innan, samt vad som är viktigt att titta på. Det visste inte vi denna gången! Jag trivs som fisken i min lägenhet, men en dag vill jag ha mer yta och luft. Även om jag försöker att inte ha en massa prylar hemma, så är mina ynka 70 kvadrat litet. Men nu är första renoveringen här färdig, och det känns skönt Blir till att åka till färgbolaget och skaffa lite färg bara!

Min lur blev stulen fredagen innan jul, men nu har jag äntligen köpt mig en ny, så nu kan jag komma tillbaka till verkligen ;) Hoppas att Ni haft en grym start på nya året :-)

År 2013 ser jag verkligen fram emot. Det skall bli vårat år

mirror

 

Annonser

One thought on “Uppehållet slut!

  1. Ja du jag hoppas också på 2013. Jag förstår ditt vemod över huset men som du säger man måste släppa vissa saker i livet. Kanske har du som jag lite svårt för det….man blir vemodig och lite ledsen.

TACK för din kommentar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s