Tidsinställt – kameratankar

Jag behöver antagligen köpa mig en ny kamera, men hur fasen skall jag få pengar till det tro? Och hur skall jag komma underfund med vilken jag borde köpa. Det stör mig nåt enormt att min kamera har gått sönder såhär, efter bara tre år, så gården inte att laga lätt, så får jag nog lämna Canon och pröva Nikon i stället. Skall fråga en kollega om lite hjälp i första hand.

Vad har Ni för kamera? Vad skulle Ni vilja ha? Vad kan Ni rekommendera?

Annonser

6 thoughts on “Tidsinställt – kameratankar

  1. min sambo har funderingar oxå på att köpa ny kamera och det kommer att bli en canon isåfall. När han köper kamera tänker han på om kameran känns skön att hålla i. Han tycker att nikon inte alls har något skönt grepp medan canon känns kanon bra. Det var en på mediamarkt som nämnde att när en medarbetare skulle köpa ny kamera utgick hon från greppet och inte vad den hade för egenskaper, kanske nått att tänka på om man tänker fota mycket.

    • TACK!! Ja, jag har ju hittills bara kört Canon för att jag tycker dom känns bäst i handen, och verkar bäst över lag. Men jag börjar fundera på om jag kanske är enkelspårig? Man kanske skall våga testa något annat?

    • Åhh, Jennie, jag förstår att du är mer än nöjd!! Hade INTE tackat nej till en sån, men den matchar inte min prisklass tyvärr :/ Du hade en Nikon innan va? Vart har du gjort av den?

        • Jennie! Jag behöver en kamera NU NU, men har inte direkt råd att slänga så mycket pengar på en ny!! Vad är det för någon du har? Skulle du vara intresserad av att sälja den? I så fall till vilket pris? Ring mig gärna på 0735-641 777. Kramar Lena.

TACK för din kommentar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s