Nya hallen

Hallen fick sig verkligen en uppfräschning när vi bytte dörr från den mörka träfärgade til denna vita fräscha. Nu har vi likadana ytterdörrar uppe och nere med och det gillas. En karm som skall målas vit och sedan skall plåtslagaren komma och fixa något med, men annars är det klart. Underbart att slippa känna blåsten inomhus ;) ♥ 

Fick strukturerat upp bland våra korgar och så med. En ny regel, max två par skor framme/per person. Och sen skall man hänga sina jackor på sina krokar med :-) När man har en sån öppen lösning för jackor och skor så ser det ju lätt rörigt ut, men nu blir det bättre i alla fall. Har lagt ner alla skor och jackor som vi inte använder dagligen. Resten hamnade i källaren, så vill man ha något där så får man traska en trappa ner!

Annonser

4 thoughts on “Nya hallen

  1. kommer helt klart att sno ideèn med korgarna. tack för att du triggar igång inspirationen när den är på torkning.

    • Ja, jag kikade runt på många olika bra lösningar, sen blev det en kombo utifrån mitt tycke och smak. Funderade på att lägga upp det så som du med mössor för sig och vantar för sig osv. Men det fick bli personbundet här i stället. Vi har så olika mycket grejer så det hade bara blivit rörigt. Och jag är frälst av min dymo :-) Den används flitigt!

TACK för din kommentar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s