Vår helg i Götet

Vi hade det verkligen fantastiskt i helgen. Massa god mat på olika restauranger (ute på stan, inte Gothias egna), en grym konsert, härlig shopping och massa härlig vi-tid. Detta kommer vi förhoppningsvis göra om snart!

Det enda minuset var väl att jag hade lite högre förhoppningar på hotellet. Rummen var små, och det var väldigt rörigt och dåligt utmärkt vid frukosten. Eller ja, inte utmärkt alls. Så man fick virra runt där inne i restaurangen och leta efter de olika rätterna. För det var stooort! Sedan fick vi även böter på 800 kronor när vi hade köpt biljett av Gothia, men då gick vi tillbaka och frågade vad fasen det var frågan om, så dom sa att dom skulle försöka ta bort den och idag ringde dom och sa att det var fixat. Skönt det i alla fall, men tröttsamt att det ens skall behöva ske. På det stora hela så är vi nöjda, men med tanke på deras priser och deras topprykte så hade jag förväntat mig lite mer. Det ”lilla extra” som aldrig riktigt infann sig… Vi hörde flera par i restaurangen som gnällde rejält över att det var så dåligt strukturerat och dom skulle ”minsann aldrig komma tillbaka dit igen”. Men är det så illa att det inte är uppmärkt skyltar över maten, så kanske man inte skall bo på hotell, utan vara hemma och laga sin mat själv :-)

Det var oerhört skönt att komma iväg, och bara vara vi. Så det andra spelade liksom ingen roll. VI gjorde det till vad det blev och det var FANTASTISKT ♥ 

 

Annonser

TACK för din kommentar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s