Reserverad

Renault Clio är den mest säljande småbilen hittills i år och firar dessutom 20-års jubileum. Det firar Renault Sverige med att lansera en snål och stark dieselmotor till modellen.

Sveriges mest sålda småbil just nu lanseras med ytterligare en miljöbilsklassad motor. Clio dCi 90 FAP (65 kW/88 hk) har CO2-utsläpp på 106 g/km och blandad bränsleförbrukning på 4,0 l/100 km. Den nya dCi 90 FAP-motorn är Euro5 klassad och har partikelfilter. Miljöbilsklassningen innebär 5 års fordonsskattebefrielse.

Clio dCi 90 FAP kommer att erbjudas i ett jubileumsutförande som 5 dörrars version och som den rymliga och praktiska modellen Clio Sport Tourer. Som standard ingår bl a 15” alufälgar, automatisk klimatanläggning ECC, cd-radio MP3, läderklädd ratt, färddator, mörktonade bakrutor, ESP och sex krockkuddar mm.

Från och med september i år erbjuder Renault 5 års garanti på alla personbilar.

Pris för Clio dCi från 142 900:- inklusive Renault miljöbilspremie.

Informationsavdelningen: Karin Karlsson, Renault Nordic AB, tel 0761199277

Renault Nordic AB är ett helägt dotterbolag till Renault SAS i Paris som startade 2007 i Norden. Renault SAS har lång historia och traditioner bakåt i tiden,  t om från förra århundradet. Sedan den 1/1-2008 distribuerar Renault Nordic AB personbilar, lätta transportbilar, reservdelar och service efter köpet med egen operativ verksamhet. Återförsäljarnätverket är starkt med över 160 Renault återförsäljare som sammanlagt har över 350 försäljningsställen och serviceverkstäder spridda över hela Norden. Tillsammans erbjuder de service och reservdelar för omkring 400 000 Renaultägare.

Annonser

One thought on “Reserverad

  1. Renåägare pågång eller?

    Min drar 05 stadskörning & 04 blandad/landsväg, men lycka till med bilköpet, kan vara bra att veta, köp isf till ett service paket & va inte rädda för att pruta, man kan pruta rejält på nya bilar, jag prutade på min, trodde försäljaren skulle få *krupp* på mig, tänk att kunden alltid har rätt…*fnissar*

    Stor Go kram, till en underbaring som börjat blogga igen vilket uppskattas :-)

TACK för din kommentar :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s